Spring til indhold

Jeresguld – Privat pasningsordning

Aktiviteter

Aktiviteter

Hjemmehygge

Indedage er som oftest fyldt med kreativitet; måske vi tegner og maler, eller sylter årets høst fra haven. Vi udfordre også os selv med at bygge balancebaner gennem hele huset; her skal vi nok få sved på panden!

Vi leger en hel masse med biler, klodser, dukker og vores lille køkken; de små poder sørger altid for massere af kaffe til Michael og boller til Anja!

Hver dag starter med sang og slutter inden lur med historiefortælling. Her er altid fyldt med bevægelse og fjolleri!

Leg i haven

Sandkassen er altid fyldt med fantasi, her laves mange chokoladekager, bygges slotte og skøre baner til bilerne!

Havens rutsjebane er lyn hurtig at komme ned af, når først man har brugt krudt på at kæmpe sig op! Hvis man er til mere fart, kan man tage en tur på scooterne rundt i haven og terrassen. Ellers er der mulighed for at hoppe på trampolin.

Vi elsker at finde tæpperne frem og ligge os på maven og kigge efter små dyr der gemmer dig i græsset og hækken, måske vi kan finde en bænkebider der kan rulle sig sammen, eller en snegl der laver slimspor når den kryber sig sammen.

Forår, sommer og efterår prøver vi at sove i telt i haven, indtil vores nye shelter står færdigt!

Ud i det blå

Heldigvis bor vi i et skønt område med mange muligheder for fede oplevelser ud af huset. Bare 100 meter nede af vejen ligger en sprit ny legeplads vi tit besøger. Vi har mange legepladser i området, og så bruger vi skoven meget, og har som oftest madpakker med og måske vi sover middagslur i træernes skygger.

Vi elsker at gå på opdagelse; for det er her vi møder noget nyt, hvad enten det er noget vi kan se, høre, dufte eller røre.